Studio Böttiger

Hej och välkommen till Studio Böttiger!

Studio Böttiger är en kreativ byrå med inriktning på grafisk design. Byrån drivs av Sara Böttiger Grafisk Designer som tillsammans med sina samarbetspartner skapar helhetskoncept, grafiska profiler, trycksaker, förpackningar, böcker, ja allt som har med grafisk design att göra. Vi hjälper varumärken att hitta rätt i sitt strategiska tänk likväl som det visuella uttrycket. 

Sara har arbetat med kommunikation i snart 20 år. Hon har en bakgrund som produktionsledare och operativ projektledare innan den kreativa banan startades. Hon har utbildat sig inom grafisk design både på Reklam & Design kvällsskolan på Beckmans College of Design och Grafisk Designutbildning på Berghs School of Communication. Sara har arbetat som Grafisk Designer på både byråsidan och kundsidan. Sara har arbetat på byråer så som bl.a. Brando Design, Ogilvy Design, King, TBWA och Volt. 

Kunder som arbetats med genom åren är: Kulturhuset Stadsteatern, Svenska Filminstitutet, Musikaliska, Hanna Wessman, Watt&Veke, Hemtex, SBAB, Sweco, Indiska, Apoteket, Arla, Nordea, Svenska Glasbruk, Scan, Cancerfonden för att nämna några. 

Välkommen att höra av dig. 
sara@bottiger.se
+46 73 701 82 88