Studio Böttiger

Foto: Helena Nord

Foto: Helena Nord

Välkommen till Studio Böttiger!

Studio Böttiger är en kreativ byrå med inriktning på grafisk design. Byrån drivs av mig, Sara Böttiger, som tillsammans med mina samarbetspartner skapar helhetskoncept, grafiska profiler, trycksaker, förpackningar, böcker, ja allt som har med grafisk design att göra. Vi hjälper varumärken att hitta rätt i sitt strategiska tänk likväl som det visuella uttrycket. 

Jag har arbetat med kommunikation i många år och har en bakgrund som produktionsledare och operativ projektledare innan den kreativa banan startades. Jag har utbildat mig inom grafisk design på ”Reklam & Design” på Beckmans College of Design kvällsskola och ”Grafisk Designutbildning” på Berghs School of Communication. Jag har arbetat som Grafisk Designer på både byråsidan och kundsidan. Jag har arbetat på byråer så som bl.a. Ogilvy Design, King, TBWA och Volt. 

Kunder som jag arbetat med genom åren är: Kulturhuset Stadsteatern, Svenska Filminstitutet, Musikaliska, Hanna Wessman, Watt & Veke, Hemtex, SBAB, Sweco, Indiska, Apoteket, Arla, Cancerfonden, Waynes Coffee för att nämna några. 

Välkommen att höra av dig!
sara@bottiger.se
+46 73 701 82 88